Három játékost igazolt a Békéscsaba, többen távoztak a klubtól: HIVATALOS

Nincs megállás a másodosztályba visszatérő Békéscsaba háza táján. A hét elején két visszatérőt jelentettek be a lila-fehérek Uram János és Szatmári István személyében. Eközben fény derült az első távozókra: Bora György 4 év után távozott a Kórház utcából, Krnács Richárd és Szabó Csaba pedig Tiszaföldvárra igazoltak.

A Békéscsaba pénteken két igazolást jelentett be, majd a Mezőkövesd közleményéből kiderült a harmadik név is.

Békéscsabán folytatja a 29 éves középső védő, Csató Martin, aki tavaly a Haladástól igazolt a Siófokhoz, azonban búcsúzott csapatával. Érdekesség, hogy édesapja, Csató Sándor a Békéscsaba vezetőedzője.

kép: Békéscsaba Előre 1912

A Szolnok elleni tavaszi bajnokin gólt szerzett a Békéscsaba ellen, de most ott folytatja pályafutását a 19 éves középpályás, Pelles Patrik András.

kép: Békéscsaba Előre 1912

A harmadik szerzemény Márkus Attila, aki Mezőkövesdről szerződött Békéscsabára. A matyóföldieknél összesen 5 NB I-es meccsen jutott szóhoz.

Újabb távozói is vannak a Békéscsabának, Himics László, Mihály Bálint, Óvári Balázs, valamint Somogyi Pál is máshol folytatja.

BÉKÉSCSABA

Érkezők: Uram János (kölcsönben a Vasastól), Szatmári István (Gyirmót), Csató Martin (Siófok), Pelles Patrik (Szolnok), Márkus Attila (Mezőkövesd)

Távozók: Bora György, Krnács Richárd (Tiszaföldvár), Szabó Csaba (Tiszaföldvár), Himics László, Mihály Bálint, Óvári Balázs, Somogyi Pál