Felkészülési mérkőzés: PMFC – HR-Rent Kozármisleny 0-0

PMFC – HR-Rent Kozármisleny 0-0

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Pécs, id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont, 200 néző

Vezette: Nagy Zs.

PMFC: Kovács – Terbe, Rácz, Katona L., Hadaró – Harsányi, Futó, Nikitscher, Sandal – Tihanyi, Grabant

Csereként pályára lépett: Varga, Marques, Svedyuk, Takács, Bozóki, Vas, Katona Cs., Kövesdi, Bukovics, Bachesz, Makrai, Puska

Vezetőedző: Weitner Ádám

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Gajág (Guth 30.), Gál, Turi – Szabó L. (Nagy E. 30.), Kosznovszky – Vogyicska, Bartha, Kulcsár, Kirchner – Tóth Z. (Clinton 30.)

2. félidő: Somogyi – Guth (Kasza 60.), Füredi, Berdó – Horváth D., Nagy E. (Bognár 60.) – Beke, Szabó D., Vajda, Kotroczó – Clinton (Hampuk 60.)

Vezetőedző: Tóth László

Weitner Ádám: Tegnap két kemény edzést vezényeltünk a fiúknak, így az első félidőben nem nagyon találtuk a játék ritmusát, sokszor megvertek minket, akadozott a játékunk, de ez érthető, most a fizikai felkészítésen van a hangsúly. Nem értek oda a játékosok, le voltak maradva, de beleadtak mindent. A második félidőben a fiatalabb játékosaink frissebbek voltak, illetve akadtak próbajátékosok is, akik próbáltak minél jobb benyomást kelteni.

Tóth László: Kíváncsian vártam a mérkőzést, mert a csúcsterhelés hetében vagyunk, tegnap kettőt edzettünk és még ma délelőtt is edzettünk egyet, ez miatt vártam, hogy miként fognak mozogni a játékosok. Érezhető volt, hogy fáradtabbak, de nem volt vészes. Amit kértem tőlük, hogy ha a párharcokat el is veszítik, de az alap dolgokban legyünk rendben, ezt jól teljesítették. A második félidő iramában is más volt és szerkezetileg is más volt, az első félidő irama kicsit jobb volt.

Forrás: http://www.kozarmislenyfc.hu/