Felkészülési mérkőzés: Credobus Mosonmagyaróvár – ETO FC 0-1 (0-0)

Az NB3 Nyugati csoportját megnyerő Credobus Mosonmagyaróvár és a már több éve az NB2-ben tanyázó ETO FC Győr mérkőzött meg szombaton délelőtt, az új szezonra való felkészülés céljából. Az erők egyensúlya nagyjából megegyezett, hiszen sokat erősödött a Mosonmagyaróvár, de végül egy szenzációs Kiss Máté szabadrúgásgóllal a zöld-fehérek nyerték a megyei rangadót, ezzel második felkészülési meccsüket is megnyerték. Mindkét csapat hazai pályán folytatja a felkészülést, az ETO a szlovén NK Nafta Lendva míg a Mosonmagyaróvár az Inter Bratislava ellen.

Kép: ETO FC

Credobus Mosonmagyaróvár – ETO FC 0-1 (0-0)

Mosonmagyaróvár, 200 néző

V.: Horváth T.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Papp Sz., Debreceni, Deák, Nagy K., Dezamits, Sajbán, Tóth L., Végh B., Illés, Nagy Z. Vezetőedző: Varga László

Cserejátékosok: Slakta, Molnár M. (kapusok), Czingráber, Szabó L., D’Urso, Simita, Gáncs, Monori, Borsodi, Sipos.

ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K., Fodor, Csonka, Vincze Á., Toma, Tuboly, Óvári, Bencze, Vitális, Priskin. Vezetőedző: Tímár Krisztián

Cserejátékosok: Ruisz (kapus), Kiss B., Csinger, Forgács, Kiss M., Tamás K., Szabó T., Erdei, Lacza, Farkas B., Bacsa.

Gólszerző.: Kiss M. (63., szabadrúgásból)

Varga László: – Nagyon jól szolgálta a felkészülésünket a mai találkozó. Mindkét csapat kitett magáért, és felvállalta az előre játékot. Alakul a csapat, de nem elégszünk meg ennyivel, folytatjuk a kemény munkát.

Tímár Krisztián: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Az eredménnyel igazából nem foglalkozunk, annak örülök, hogy láttam azt, a csapat mentalitása olyan, amilyennek elképzeljük. Amit kértem tőlük, hogy kezdeményezőek legyünk, előre védekezzünk, az megvolt. Gyakorlunk, edzünk tovább, hogy a hatvan percet ki tudjuk tolni kilencvenre, mert ugye a játékosok hatvan-harminc percet játszottak ma.