FC Ajka – Credobus Mosonmagyaróvár 1-0 (1-0)

A Credobus Mosonmagyaróvár utolsó előtti felkészülési mérkőzésén Ajkára látogatott. Mindkét oldalon adódtak helyzetek az első negyed órában, de ezekből még nem sikerült gólt szerezni. A 21. percben Csemer az oldalvonal mellől ívelt középre egy szabadrúgást, amit Dragóner 8 méterről fejelt a hálóba. 1-0. Végül ez a gól el is döntötte a találkozó sorsát. A két csapat egyébként rögtön a bajnokság 2. fordulójában találkozik egymással. Július 7-én a Mosonmagyaróvár fogadja az Ajkát.

A Credobus Mosonmagyaróvár utolsó edzőmeccsén a harmadosztályban szereplő MTK II-t fogadja. A találkozó július 23-án 11 órakor kezdődik.

Felkészülési mérkőzés

FC Ajka – Credobus Mosonmagyaróvár 1-0 (1-0)

FC Ajka: Horváth – Szűcs, Tar, Jagodics, Csemer – Tajthy – Doncsecz, Vogyicska, Zsolnai, Sejben – Dragóner. Vezetőedző: Kis Károly

Cserejátékosok: Balogh (kapus), Fodor, Görgényi, Présinger, Tóth, Molnár, Kenderes, Csizmadia, Szarka.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Papp Sz., Debreceni, Deák, Dezamits, Végh B., Tóth L., Horváth K., Sajbán, Szalka, Nagy Z. Vezetőedző: Varga László

Cserejátékosok: Slakta (kapus), Simita, Gáncs, Letenyei, Boros, D’Urso, Illés, Monori, Czingráber, Szabó, Nagy K. 

Gsz.: Dragóner (21.)

Varga László: – Jó mérkőzést játszottunk, gratulálok a srácoknak. Több nagy helyzetet is kidolgoztunk, igaz a befejezésekkel hadilábon álltunk, de ezt a fáradtság számlájára írom. A jövő héten már elkezdünk frissíteni, így pedig remélhetőleg tudunk még előre lépni. A látottakkal elégedett vagyok.

Forrás: MTE