Élő eredménykövetés: Vasas FC – HR-RENT Kozármisleny

Köszöntjük a kedves olvasóinkat! Hamarosan kezdődik a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB2 28. fordulójának zárómérkőzése, ahol a feljutásért harcoló Vasas együttese fogadja az idei szezon legnagyobb meglepetésének tartott Kozármislenyt. Biztosak vagyunk benne, hogy egy izgalmas és szoros összecsapást láthatunk majd! Ha tehetik, akkor tartsanak velünk!

fotó: Vasas FC

Meccstörténelem: A két csapatnak ez lesz a 4. összecsapása egymással, tehát ez a párharc nem tekint olyan nagy múltra, ráadásul a két gárda eddig csak a másodosztályban találkozott egymással. Az első találkozóra még 2013. november 16-án került sor Kozármislenyben, amelyet akkor 3-1-re nyertek meg az angyalföldiek.

Mérleg: 3 mérkőzés = 2 Vasas győzelem – 0 döntetlen – 1 Kozármisleny győzelem

Gólátlag: 5 gól/meccs

Legutóbb tavaly októberben találkozott egymással a két csapat Kozármislenyben, amely egy végig kiélezett összecsapás volt, de a végén a baranyaiak örülhettek, hiszen 4-3-ra legyőzték a Vasast.

A fővárosiaknál nem lesz bevethető Sztojka Dominik, valamint Faragó Bálint sérülés miatt, míg a túloldalon nem lesznek hiányzók.

A találkozó játékvezetője Dr. Csonka Bence lesz, míg segítői Ország Kevin és Ring Kevin lesznek.


Merkantil Bank Liga NB2, 28. forduló

Illovszky Rudolf Stadion – Budapest


Összeállítások

Vasas: Jova – Pávkovics, Otigba, Baráth – Bakti, Hidi M, Berecz, Urblík, Doktorics – Tóth M., Holender

cserék: Bánfalvi, Litauszki, Hinora, Szánthó, Deutsch, Ódor, Vida, Bukta, Girsik, Radó, Szalay, Zimonyi

Vezetőedző: Gera Zoltán

fotó: Vasas FC

Kozármisleny: Lékai – Beke, Füredi, Horváth D., Kozics, Turi – Molnár, Nagy E., Schuszter – Major, Kirchher

cserék: Oroszi, Ikonomou, Vogyicska, Horváth P., Tóth Z., Kósa, Szabó, Daru, Nagy M., Koszovscsuk, Hegedüs

Vezetőedző: Aczél Zoltán


I. félidő

Érkeznek a csapatok! Piros-kékben láthatjuk majd a Vasast, míg világoskékben a Kozármislenyt!

1. perc: A Vasas kezdte a találkozót!

2. perc: Urblík passza után Tóth Milán lépett ki ziccerben, ám lövését védte a kapujából remekül kimozduló Lékai Soma, majd a kipattanót az oldalhálóba lőtte az angyalföldiek házi gólkirálya.

11. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Megszerzi a vezetést a Vasas: egy remek kontra végén Berecz Zsombor passzolt a mélységből érkező Hidi M Sándornak, aki 16-oson belülre érve kilőtte a jobb alsó sarkot. (1-0)

15. perc: Eddig leginkább a hazaiaknál van a labda, és ők vezettek komolyabb támadásokat, amelynek köszönhetően vezetést szereztek, míg a mislenyiek igyekeznek kontrákból és a széleken veszélyeztetni.

16. perc: Urblík lőtt kapura egy szabadrúgást kb. 24-25 méterről, ám a gyenge kísérletet megfogta Lékai.

23. perc: Urblík egy gyors támadás végén lőtt kapura, amely egy vendég játékosról és Tóth Milánról lepattant, majd a fiatal támadó a kapuba passzolt, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

24. perc: Nagy helyzet a Kozármisleny előtt: Molnár passza után Schuszter adott középre, ám Major nem találta el a kaput Bakti szorításában.

27. perc: A mérkőzés első sárga lapját Lékai Soma kapta, mivel eltalálta a kilépő Tóth Milánt, de szabadrúgás lesz kifelé, mivel már lesen volt a Vasas játékosa.

36. perc: 11-eshez jutott a Kozármisleny! Kirchner kapott labdát a 16-oson belül, akit Otigba szerelt becsúszva, ám csak szabálytalanul, amiért büntetőt adott a bíró.

37. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Egyenlít a Kozármisleny! A labda mögé Kirchner Krisztián állt oda, aki magabiztosan a jobb alsóba passzolt. A 31 éves támadónak ez volt a 16. gólja az idei bajnokságban. (1-1)

40. perc: Urblík jobb oldali szabadrúgása után Berecz lőtt bevetődve, ám nagyon mellé lőtt kb. 5 méterről.

41. perc: Nagy Erik kapott sárga lapot, amiért egy taktikai faltot követett el Berecz Zsomborral szemben. A középpályásnak ez volt az 5. sárga lapja, ami miatt kihagyja a következő bajnokit.

A játékvezető 1 percet hosszabbított!

Véget ért az első félidő! A találkozó elején bekezdett a Vasas, és ők alakítottak ki veszélyesebb lehetőségeket, és sikerült is vezetést szerezniük. A folytatásban leült a játék, amiért leginkább a hazaiak okolhatók, majd az utolsó 10 percben egy buta szabálytalanság miatti 11-esből egyenlített a Kozármisleny. Kíváncsian várjuk a második félidőt! VASAS – KOZÁRMISLENY 1-1


A képhez tartozó alt jellemző üres; bl-600x283.png a fájlnév

II. félidő

46. perc: A Kozármisleny kezdte a második félidőt!

49. perc: Kiállítás! Tóth Milán léphetett volna ki ziccerben, ám Horváth Dániel utolsó emberként fellökte őt, amiért a játékvezető azonnali piros lapot adott neki. Tíz emberrel vitézkedik mostantól a Kozármisleny!

54. perc: Cserélnek a vendégekek, Major helyére Horváth Péter érkezett!

56. perc: Megint csak egy Vasas kontra, amelynek végén Berecz forgolódott a 16-oson belül, majd Holendernek passzolt, aki a 17 méterről fölé lőtt.

58. perc: Büntetőt kap a Vasas! Lékai Soma belebikázta a labdát Tóth Milánt, aki ment a saját labdája után, majd Kozics Barnabás mellett elvitte a labdát, ám a vendégek védője becsúszva szabálytalankodott, amiért sárga lapot kapott.

59. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! A labda mögé Tóth Milán állt oda, aki bal felsőbe lőtte a 11-est. A 22 éves támadónak ez volt a 14. bajnoki gólja az idei szezonban. (2-1)

61. perc: Lékai rossz kirúgására csapott le Tóth Milán, majd Urblík passzolt Doktoricsnak, a fiatal szélső centerezéséről pedig éppen csak lemaradt a bevetődő Holender.

64. perc: Hármas cserét hajt végre a Vasas, a remekül futballozó Tóth helyére Szalay, Holender helyére Radó, Urblík helyére Hinora érkezett.

70. perc: Cserél Aczél Zoltán is, a megsérült Beke helyére érkezett Daru.

76. perc: Bakti Balázs kapott remek labdát, majd jobbról beadva két ember előtt is elment a labda, ám a játékvezető les miatt szabadrúgást ítélt kifelé.

80. perc: Szalay Szabolcs kapott labdát a bal szélen, majd a 16-oson belülre érve kapura lőtt, ám Lékai lábbal védett.

84. perc: Cserélnek megint csak a fővárosiak, Bakti helyén Girsik folytatja.

85. perc: Daru passza került Kozicshoz, majd ő tette tovább Kirchnernek, aki továbbította az érkező Nagy Erik lövésébe vetődött bele Szalay. A szögletet követően Daru fejelt a kapu mellé.

88. perc: Radó lépett ki nagy ziccerben, ám Lékai védte a lövést, majd a kipattanót Radó puskázta el megint csak.

89. perc: Újabb vendég változtatás, Turi helyén Tóth Zoltán a pályán.

90. perc: Radó passza után Doktorics 17 méteres lövését védte Lékai, a kipattanóra érkezett Girsik, de Lékai másodszor is menteni tudott.

Letelt a rendesjátékidő! 3 percet hosszabbít a játékvezető!

90+4. perc: Cserél megint csak a Vasas, Doktorics helyén Deutsch a pályán.

Kedves olvasóink! Véget ért a Vasas – Kozármisleny NB2-es rangadó a 28. fordulóban. A mérkőzés egészét tekintve a Vasas megérdemelt győzelmet aratott, mivel sok hibára kényszerítették az ellenfelet, ám a befejezésekben nagyon több volt a pontatlanság. A baranyaiak a lehetőségeikhez képest jól játszott, de ezek a védelmi hibák nem fértek bele, ráadásul több mint félórát emberhátrányban játszottak. VASAS – KOZÁRMISLENY 2-1

Ezzel a mérkőzéssel véget ért a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB2 28. fordulója. A tabella élén továbbra is a Nyíregyháza áll, méghozzá 64 megszerzett ponttal, míg győzelmének köszönhetően a Vasas három ponttal megelőzte a Budafokon vereséget szenvedő ETO-t.


A Merkantil Bank Liga NB2 28. fordulójának eredményei

Kolorcity Kazincbarcika SC – Nyíregyháza Spartacus FC 0-1 (0-1)

FC Ajka – Aqvital FC Csákvár 0-1 (0-0)

Gyirmót FC Győr – BVSC-Zugló 2-1 (0-0)

Budafoki MTE – ETO FC Győr 2-1 (0-0)

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Szombathelyi Haladás 2-1 (0-1)

Credobus Mosonmagyaróvár – Budapest Honvéd FC 0-2 (0-1)

PMFC – Tiszakécskei LC 1-0 (1-0)

Soroksár SC – BFC Siófok 2-0 (1-0)

Vasas FC – HR-RENT Kozármisleny 2-1 (1-1)


Köszönjük, hogy ma este is velünk tartottatok! Várhatóan a következő fordulóban is jelenkezünk élő eredménykövetéssel. További szép estét és nyugodalmas jó éjszakát kívánunk minden kedves olvasónknak!