Egyre jobb formában a Misleny

Felkészülési mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FC – HR-Rent Kozármisleny 0-3 (0-2)

HR-Rent Kozármisleny: Varasdi (Budzsáklia 60.) – Horváth D. (Guth 45.), Gajág (Füredi 45.), Turi (Berdó 60.) – Vajda (Clinton 60.), Nagy E. (Bognár 60.), Kosznovszky (Szabó D. 60.), Kirchner (Beke 60.) – Kulcsár (Vogyicska 45.), Bartha (Tóth Z. 60.) – Puska (Hampuk 45.)

Vezetőedző: Tóth László

Gólszerzők: Bartha 2, Hampuk.

Horváth Rudolf a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője így értékelte a találkozót: A héten két kőkemény mérkőzést játszottunk a Dunaújváros és a Kozármisleny ellen. Az egész mérkőzés alatt nagy nyomás alatt tartott bennünket a Kozármisleny. Mi is majd szeretnénk erre a szintre eljutni. Van még 2 hét a bajnoki rajtig, szemmel láthatóan frissülnünk kell. Az ilyen minőségű csapatok ellen jönnek ki a hibák, ezeket a hibákat szeretnénk a hátralévő időben kijavítani.

Tóth László a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője így látta az összecsapást: Kezdünk a finisbe fordulni, túl vagyunk a felkészülés nehezén, de sok munka vár még ránk. Nem vagyok teljes mértékben elégedett a befejezésekkel, sok hiba csúszott ebbe. Ha reálisan nézzük nagyobb különbség volt a két csapat között. Az előrefele történő védekezésünkben voltak hibák, ezeket igyekszünk kijavítani.

Forrás: http://www.kozarmislenyfc.hu/