Döntetlent játszott a Siófok Angyalföldön

Noha három hete a bajnokságban nem sikerült a pontszerzés, most döntetlent játszott a BFC Siófok a Vasas ellen felkészülési mérkőzésen pénteken.

Az angyalföldiek Szánthó Regő révén alakítottak ki nagy helyzeteket az első negyedórában, majd a 18. percben Berecz Zsombor góljával meg is szerezték a vezetést.

A Siófok rögtön válaszolhatott volna, de Uram védte Schildkraut lövését. Ezután Girsik lövését Winter, Berecz pedig fölé lőtte a kipattanót. Hinora a félidő végén még adott munkát Winternek, de maradt az 1-0-s Vasas-vezetés.

kép: Vasas FC

A második félidő Szánthó ziccerével indult, de Winter ezt is kifogta. Ezután is hazai rohamokkal folytatódott a meccs, Bukta lövését Winter tornázta ki, Hinora lövése pedig mellé ment. A hajrában Ódor zárhatta volna le a meccset, de Winterbe lőtte a labdát, a túloldalon pedig Varjas fejjel egyenlített a szöglet után, amely Schildkraut lövését és Bánfalvi védése nyomán alakult ki.

A Vasas jövő héten a BVSC, míg a Siófok az ETO ellen folytatja a bajnokságot.

Vasas 1-1 BFC Siófok (Berecz 18′, ill.: Varjas 86′)

Vasas FC: Uram (Bánfalvi, 60.) – Pávkovics (Hidi M, a szünetben), Litauszki, Ódor – Girsik A. (Bakti, 60.), Vida (Sztojka, 74.), Berecz (Radó, 60.), Bukta (Papp, 74.) – Szánthó (Doktorics, 60.) , Zimonyi (Holender, 60.), Hinora vezetőedző: Gera Zoltán

BFC Siófok: Winter – Varjas, Hegedűs, Debreceni – Major, Gyurkits, Kovács (György, 74.), Posztobányi (Nemes, 74.), Schildkraut – Kitl (Balogh, 74.), Németh (Vékony, 74.)vezetőedző: Vukmir Dragan