Desits Szilárd: „Ez a teljesítmény jónak mondható, ezért gratulálni tudok a játékosoknak” – Vasas FC – FC ViOn Zlaté Moravce 1-0 (felkészülési mérkőzés)

Negyedik felkészülési meccsét játszotta a Vasas, amely a Komarno elleni 1-1-es döntetlent követően a Paksot 3-1-re, az Újpestet pedig 3-2-re verte. A jó sorozat a szlovákiai élvonalban szereplő Aranyosmarót/Zlaté Moravce ellen is tovább folytatódott. A piros-kékek győzelme nem volt érdemtelen, a megújult együttes formás támadásokat vezetett, és lényegesen több helyzetet alakított ki ellenfelénél. A meccsre amúgy viszonylag sok néző kilátogatott, akik jókedvűen és bizakodva távoztak a stadionból.

Vasas FC – FC ViOn Zlaté Moravce 1-0 (1-0)

Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (asszisztensek: Szalai Balázs, Széchényi István)

Vasas FC:
I. félidő: Uram – Girsik, Szivacski, Baráth, Deutsch – Hidi M, Urblík – Hinora, Berecz, Holender – Novothny
II. félidő: Uram (Molnár, 64.) – Ódor, Szivacski (Farkas, 68.), Hidi M, Papp Cs. – Sztojka, Szilágyi – Faragó (Bakti, 68.), Kapornai, Radó (Cipf, 68.) – Zimonyi (Szalai, 68.)
vezetőedző: Desits Szilárd

FC ViOn Zlaté Moravce:
Slávik (Richter, 46.) – Majdan (Sula, 46.), Mosko, Nagy, Conka (Duga, 64.) – Gono (Dubek  64.), Mara (Kvocera, 46.), Brenkus – Mondek (Drozd, 46.), Mijic, Johnson (Svec, 64.)
vezetőedző: Vladimir Cifranic

Gólszerző: Novothny (8.)

Sárga lap: Szilágyi (63.), Hidi M (78.), Bakti (90.), ill. Sula (66.)

Desits Szilárd: A mai napon a korábbi meccsekhez hasonlóan szintén két sort küldtünk a pályára. Az első félidőben egy kicsit erősebb kerettel játszottunk, ahol egyenrangú ellenfelei voltunk a szlovák első osztályú csapatnak és megérdemelten fordítottunk a magunk javára a mérkőzést. A második félidőre sort cseréltünk, majd még ezután is szálltak be játékosok a mérkőzésbe. A játékrész első periódusában elégedett voltam, a második részben viszont sok minden hiányzott. Összességében a felkészülési időszak ezen részében ez a teljesítmény jónak mondható, ezért gratulálni tudok a játékosoknak mind a hozzáálláshoz, mind a mutatott játékhoz.

Forrás: http://www.vasasfc.hu/