Csontos Dominik Győrben folytatja

Csontos Dominik személyében Mezőkövesdről igazolt balhátvédet az ETO FC. A 20 esztendős játékos játszott Fehérváron, és a Fradiban is, továbbá 5 alkalommal magára ölthette az U21-es válogatott címeres mezét. Csontos két és fél évre érkezik Győrbe.

Kép: ETO FC

Csontos Dominik: A mezőkövesdi pályafutásom nagyon rövidre sikeredett, mert jött egy olyan megkeresés az ETO-tól, ami egyértelműen érdekesnek tűnt a számomra. Függetlenül attól, hogy az NB I helyett az NB II-ben kell bizonyítanom, fiatal játékosként az a legfontosabb, hogy hétről hétre pályán lehessek, amire jelenleg nagyobb az esélyem Győrben. Az ETO egy tradicionális klub komoly múlttal, és reményeim szerint komoly jövővel. Bízom benne, hogy sikeresek leszünk együtt, mindent meg fogok tenni érte!

Mihalecz István: Nem olyan játékost szerettünk volna a posztra, aki ismét kölcsönbe érkezik, hanem aki végleges megoldást jelent. Emellett fontos volt, hogy fiatal játékos legyen, akiben van potenciál és tud fejlődni. Dominikkel sikerült megegyeznünk, hogy két és fél évre Győrbe teszi át székhelyét, bízunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz a jövőben.