Csinger Márk az olasz másodosztályból érkezik Győrbe

Az olasz másodosztályban szereplő SPAL U19-es csapatától igazolt a DAC 1904 csapata. A két klub közötti együttműködés miatt 2023 nyaráig Győrben fog játszani kölcsönben a 19 éves védő. Csinger a SPAL korosztályos csapatában is szerzett gólt. Nem mellesleg egyébként jelenleg a magyar U21-es válogatottat is erősíti

Kép: ETO FC

Csinger Márk: Nagyszerű érzés, hogy az ETO-ban tudok játszani, hiszen egy nagy múltú együtteshez csatlakozhatok. Várom már, hogy megtapasztaljam, milyen kihívásokat tartogat a felnőtt futball. Alapemberré szeretnék válni a csapatban, és jó játékkal segíteni az együttest, hogy minél jobb eredményt érjünk el a bajnokság végén. A keretből Szujó Attilát jól ismerem, vele a válogatottban csapattársak voltunk. Nem lesz ismeretlen számomra Tímár Krisztián mester sem, tisztában vagyok vele, hogy mit vár el, hiszen az U19-es válogatottnál dolgoztunk már együtt. Nagyon várom, hogy bekapcsolódhassak a munkába, és megkezdjem a felkészülést a társakkal.

Tímár Krisztián: Csinger Márkot nagyon jól ismerem, az U19-es válogatottban a csapat egyik meghatározó játékosa volt. Azóta már az U21-es válogatottban is bemutatkozott és ott is remek teljesítményt nyújtott. Nagyon örülök, hogy sikerült őt megszereznünk, szerintem a magyar futball egyik nagy tehetsége, bízom benne, hogy itt is bizonyítja a felnőtt futballban, hogy nagy potenciál van benne és hosszú távon lehet erőssége az ETO-nak.