Csertői Aurél ül le a Budapest Honvéd kispadjára

Egyre nagyobb bajban van a Budapest Honvéd együttese a Merkantil Bank Liga NB2-ben, hiszen a szezon előtt az azonnali feljutást tűzte ki célul, de ez a terv megbukni látszik, mivel a csapat jelenleg a 13. helyet foglalja el a tabellán, és csak 2 pontra van a kiesést jelentő 15. helytől. A kispesti klub még sosem szerepelt a harmadosztályban, de most van hozzá a legközelebb.

Felcsúti vereségével kiesett a Honvéd - Hír TV

fotó: http://mti.hu

Az elmúlt időszakban távozott a csapat vezetőedzője, Pinezits Máté, akinek helyét ideiglenes jelleggel a korábbi Honvéd játékos, Djordje Kamber vette át. Kamber vezetésével eddig egy bajnoki, illetve egy MOL Magyar Kupa vereséget szenvedett el a csapat, de a Paks elleni mérkőzésen küzdésből jelesre vizsgázott a kispesti csapat.

Djordje Kamber a tökéletes jelmondat - nb1.hu

fotó: http://honvedfc.hu

Információink szerint, már megtalálták az új vezetőedzőt a Honvédnál, méghozzá Csertői Aurél személyében. Az 58 éves szakember mellett felmerült már Feczkó Tamás és Máté Csaba neve is, de előbbi végül Kisvárdára tette át a székhelyét, míg utóbbi vár a megfelelő ajánlatra, így lehet az, hogy a legutóbb Gyirmóton dolgozó, idén május óta munkanélküli Csertői Aurélre esett a választás.

Csertői Aurél: A Budafok ellen jobb játék kell! | Gyirmót FC GyőrGyirmót FC  Győr

fotó: http://gyirmotfc.hu

Az anyagi gondokkal is küzdő Budapest Honvédnál azért döntöttek Csertői Aurél mellett, mivel ő korábban futballozott a klubban, így a szurkolóknak megnyugvást jelenthet majd az, hogy egy kispesti kötődésű edző ül a csapat kispadján.

A szakember az imént említett Gyirmót mellett dolgozott már a Győri ETO-nál, Pápán, Sopronban, a Haladásnál, Tatabányán és Pakson is.

Azt nem tudni még, hogy mikor áll munkába a szakember, mivel hétvégén már fontos bajnoki előtt állnak a kispestiek, ahol az FC Ajka látogat majd a Bozsik Arénába.

A Bp. Honvéd már az első NB II-es meccs után bepanaszolta ellenfelét az  MLSZ-nél! | Goal.com Magyarország

fotó: http://honvedfc.hu