Borult a papírforma, ETO – Komárom 0-0

Harmadik felkészülési mérkőzését játszotta az ETO szombaton reggel. A mérkőzés előtti napokban bejelentette a klub, hogy Gyirmóton csapnak össze a felek, ennek okát nem igazán tudja senki. A statisztikák ETO fölényt mutatnak, mind a labdabirtoklás, mind pedig a lövések számát illetően, ennek ellenére mégis gól nélküli döntetlen született.

Már a 2. percben veszélyeztettek a győriek, amikor Szendrei passzolt Tuboly elé, kinek lövését Breda kapus védte. 10 perccel később pedig Kiss Bence próbálkozása kerülte el a kaput. A 40. percben az új igazolás, Keresztes próbálkozott, nem sokat, de tévedett. A második félidőben nem adódott sok helyzet, a 80. percben egy kapufáig jutott a révkomáromi együttes, ezután viszont az ETO-nak volt két nagy lehetősége. A 86. percben Priskin indította Morínigot, lövése után hatalmas bravúrt mutatott be a vendégek hálóőre. Még volt egy helyzete az ETO-nak, akkor is a paraguayi került helyzetbe, de azt sem sikerült értékesíteni, így 0-0-s döntetlent játszott az ETO a Révkomárommal szombaton.

Kép: ETO FC

Felkészülési mérkőzés

ETO FC Győr – KFC Komarno 0-0

Gyirmót, Alcufer Stadion (7-es pálya). V.: Görög.

ETO FC Győr: Kovácsik (Ruisz 63’) – Kiss Ba. (Kovács K. 63’), Papp (Urblík 72’), Fodor (Obadal 63’), Keresztes, Vingler (Kiss M. 63’), Tuboly (Toma 63’), Vitális (Morínigo 63’), Óvári (Borsos 63’), Kiss Be., Szendrei (Priskin 63’). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

KFC Komarno: Breda – Smehyl, Spiriak, Szőcs, Horodník, Simko, Németh T., Stepanovsky, Antal, Pastorek, Tóth G. Cserék: Mészáros, Saláta, Svrnovsky, Kalmár, Druga, Chorlát, Ganbayak, Knesz, Rák, Jurina, Matic. Vezetőedző: Radványi Miklós.

Radványi Miklós (KFC Komárno): „Ahhoz képest,hogy a felkészülésünk elején járunk egy hasznos,kiegyenlített mérkőzést játszottunk. Az ellenfelünknek ez már harmadik felkészülési mérkőzése volt. Igazságos eredmény született.”