Borsodban hagyta a pontokat a Gyirmót

Két középcsapat találkozott egymással a Kolorcity Arénában vasárnap, ahol a Kazincbarcika a Gyirmótot fogadta. Varga József kezdőként debütált új csapatában.

Az első komolyabb helyzet Medgyes Zoltán előtt adódott, de mellé lőtt a gyirmóti támadó. A vendégeknek volt több helyzete az első félidőben, de nem tudták bevenni a barcikai kaput a nagyobbnál nagyobb ziccerekből. A 34. percben volt az első komolyabb hazai helyzet, Csatári azonban mellé lőtt.

A második félidő egy Hársfalvi-védéssel indult, majd Kártik legurított egy szabadrúgást Süttőnek, lövésébe pedig Dobozi Krisztián nyúlt bele, így megszerezte a vezetést a Kazincbarcika. A Gyirmótnak ezután kapufája és ziccere is volt, de pont és gól nélkül kellett távozniuk Kazincbarcikáról.

A Gyirmót ezzel 9 bajnoki után kapott ki ismét és egyedül az Ajka és a Vasas veretlen 2024-ben az NBII-ben.

Kolorcity Kazincbarcika 1-0 Gyirmót FC Győr (Dobozi 74′)

KAZINCBARCIKA: Tóth B. – Szekszárdi M., Heil (Ternován, a szünetben), Dobozi – Csatári, Varga J., Csilus T. (Gante, 72.), Kártik, Süttő – Pethő, Pinte P. (Szabó B., 88.). Vezetőedző: Csábi József
GYIRMÓT: Hársfalvi – Lányi (Szegi, a szünetben), Hudák D., Csörgő V., Helembai – Szőke G. (Hajdú Á., 48.) – Soltész D., Kovács D. (Erdei M., 84.), Madarász (Kicsun, a szünetben), Medgyes Z. – Molnár J. (Adamcsek M., 75.). Vezetőedző: Tamási Zsolt

Nézőszám: 350