BFC Siófok: 2-0-s vereség a szerb élvonalbeli gárdától

A Siófok csapata Törökországban játszotta le második edzőmérkőzését a szerb első osztályú Radnik Surdulica ellen. A szerbek kerete jóval értékesebb, és nem is azonos divízióban van a két csapat, de a mérkőzésen képét tekintve nem igazán látszott az osztálykülönbség.

Bő 20 perc után szerezte meg a vezetést a Surdulica. Ezt követően sokat tett az egyenlítésért a Balaton-parti csapat, de az első félidőben csak egy kapufáig tudtak eljutni. A második félidőben Farkas veszélyeztetett, de a kapus hárított. A siófoki beszámoló szerint gyanús volt, hogy a gólvonalon belülről kotorta ki a labdát a hálóőr, de a játékvezető nem így gondolta. A végén aztán megduplázta az előnyét a rivális, egy szerencsétlen szituációban egy megpattanó labda került a hálóba, ezzel egyúttal a mérkőzést is megnyerte a Surdulica.

Következő edzőmérkőzését szintén egy szerb csapat ellen játssza majd a Siófok, addigra pedig a hibákat is korrigálnák a sárga-kékek.

Kép: BFC Siófok

Felkészülési mérkőzés

FK Radnik Surdulica – BFC Siófok 2:0 (1:0)

FK Radnik Surdulica: Randelovic, Subotic, Hodzic, Duronjic, Jokic, Kunic, Rustemovic, Stevanovic, Radulovic, Bondarenko, Lazic. Cserék: Vukadinovic, Kostic, Gasic, Vuklis, Stojanovic, Orescanin, Stojkovic, Nedeljkovic, Mitosevic, Marong, Abubakar, Danoski, Velikic, Bogdanovic, Milic.

BFC Siófok: Winter, Polényi, Varjas, Debreceni, Varga, Szakály, Nyitrai, Balogh B., Major, Makrai, Horváth P.

Csereként pályára lépett: Horváth M., Farkas, Nagy-Kolozsvári, Volter, György, Girsik.