Az utolsó percben is betalált, így bebiztosította helyét az NB1-ben a DVTK

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában Baranya vármegyébe utazott a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata, ezúttal azért, hogy matematikailag is biztossá váljon a visszajutásuk az élvonalba. Bár hősiesen küzdött, és kétszer is kiegyenlített a Kozármisleny, az utolsó percben Medgyes góljával beállt a 2-3-as végeredmény amellyel a miskolciak számára bebizonyosodott, hogy a NB1-ben fognak szerepelni jövőre. A Kozármisleny pedig tovább küzdhet a bennmaradásért, mivel a mai vereséggel visszacsúsztak a biztos kiesést jelentő 19. pozícióba. Habár a licencet megkapták, ki is kell harcolniuk a jogot, hogy az NB2-ben indulhassanak majd a következő szezonban.

Merkantil Bank Liga 33. forduló

HR-Rent Kozármisleny – Diósgyőri VTK 2-3 (0-1)

Kozármisleny, 900 néző. Vezette: Antal Péter (Vígh-Tarsonyi Gergő, Sinkovicz Dániel).


Kozármisleny: Somogyi Máté – Sági Milán, Várkonyi Bence, Füredi Szabolcs, Turi Tamás – Horváth Dániel, Tölgyesi Viktor – Vogyicska Balázs, Bartha László, Vajda Roland – Daru Bence. Vezetőedző: Márton Gábor.
DVTK: Branislav Danilović – Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd – Cseke Benjámin, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston – Lukács Dániel,Jérémie Obounet, Lőrinczy Attila. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Sárga lap: Beke Péter az 54., Cseke Benjámin az 55., Szatmári Csaba a 74. percben.
Gólszerző: Bényei Ágoston (0-1) a 43., Vogyicska Balázs (1-1) az 52., Cseke Benjámin (1-2) a 60., Gránicz Patrik (2-2, 11-esből) a 76., Medgyes Sinan (2-3) a 90. percben..

A mérkőzés utáni ünneplés. Kép: DVTK

Videó: Diósgyőri VTK