Az olasz bajnokságot is megjárt kapussal erősít a Kazincbarcika

Megyeri Gábort leigazolta a KBSC. A 19 éves játékos Békéscsabán ismerkedett meg a labdarúgással, és ott végigjárta a klub korosztályos csapatait, egészen U15-ig. Ezután a Budapest Honvéd akadémiájára került, ahol gyakran szerepelt sőt még az NB3-ban a kispestiek második csapatában is védett. Nagy sikert jelentett, hogy meghívót kapott az utánpótlás válogatottba is. Ezt követően felfigyelt rá a méltán híres AS Roma, ahol 17 évesen kölcsönszerződéssel szerepelhetett. Itt az úgynevezett primavera csapatban játszott, ugyanakkor az első csapattal edzett. A Kazincbarcikába igazolását megelőző utolsó állomást, a Seria B jelentette, ahol a Perugia csapatánál töltött el némi időt.

Kép: As ROMA

Az elmúlt két évet Olaszországban töltöttem és annak reményében jöttem Kazincbarcikára, hogy felnőttek között, NB2-es tapasztalatot szerezzek. A felkészülés első hetén már túl vagyunk, kemény a munka, de nagyon jól érzem magam. A csapat hamar befogadott és nagyon várom, hogy elkezdődjön a bajnokság!

nyilatkozta Megyeri Gábor

A kazincbarcikai klub ezzel már a hatodik új játékosát szerződtette, és az újoncnak már elég ütős csapata van, amivel minimum a bennmaradás lehet a cél.