Az ETO FC Győrben folytathatja pályafutását Nedad Lukic – sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk, a korábban a Budapest Honvédban futballozó 31 éves szerb csatár, Nedad Lukic fél év után távozna Kínából, mivel akadt némi nézeteltérése a vezetőséggel a fizetése miatt, valamint a játéklehetőségével sem volt elégedett. A támadó számára csak szerb és magyar csapat jöhet szóba, hiszen ezt a két bajnokságot ismeri a legjobban.

fotó: MTI / Kovács Tamás

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Lukicért három NB1-es klub is élénken érdeklődik, név szerint a Kisvárda, a Mezőkövesd és az Újpest, de most úgy néz ki, hogy nem közülük kerül ki a végleges befutó.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a Merkantil Bank Liga NB2-ben 2. helyén álló ETO FC Győrben folytatja a pályafutását a 2x-es szerb válogatott támadó.

Mint ismert, az ETO lemondott a szezon elején az MLSZ-től kapott központi pénzekről, és minőségi légiósok szerződtetésével vágtak neki az új idénynek. Ezek a lépések mind azt mutatták, hogy az ETO nem kíván sokáig a másodosztályban tartózkodni, és ezt egyelőre az eredmények is igazolják, hiszen feljutó helyen telelnek Antonio Munoz tanítványai.

A csakfoci.hu-hoz hasonlóan mi is úgy tudjuk, hogy Nedad Lukic lehet a győri projekt következő nagy fogása, aki óriási erősítés lenne az ETO-nak, hiszen Lukic rendkívűl gólerős támadónak számít.

fotó: Sportal

Ha valóban összejön ez a transzfer, akkor Lukic hamarosan újra pályára léphet volt csapata, a Honvéd ellen az NB2-ben, ahol korábban 28 bajnoki gólt szerzett két NB1-es szezon alatt.