Átalakult az MTK Budapest Zrt. vezetőségének összetétele

Horváth Dávid vezetésével hatalmas hajrát produkáltak a bajnokság végén az MTK labdarúgói, de végül mégsem jött össze a bennmaradás. A másodosztályban nem csak a csapat, hanem a vezetőség összetétele is átalakul:

Az Igazgatóságban Zakor Sándor tulajdonos, dr. Selei András klubigazgató és Somogyi János gazdasági igazgató kap helyet.

Dr. Selei András felel mostantól az MTK Budapest sportszakmai munkájának összehangolásáért, klubigazgatóként ő felügyeli a felnőtt csapatok, az akadémiai terület és a női szakág teljesítményét.

Selei sportjogi szakjogász, ügyvéd évek óta a klub kötelékében dolgozik jogi vezetőként, és két éve az elmúlt két szezonban két aranyérmet szerzett U19-es együttes, valamint az NB III-as csapatot felügyeli sportmenedzserként. Az idei évtől ügyvédi tevékenységét szünetelteti, hogy klubigazgatóként kizárólag klubunkra fókuszálhasson. Játékosként Garami József vezetése alatt mutatkozott be az NB I-es csapatunkban. MTK-s megbízatása előtt a Monor SE sportigazgatójaként dolgozott három éven át Horváth Dávid vezetőedzővel karöltve, a közös munka gyümölcse volt a klub bravúros, NB II-be való jutása.”

Bognár György szakmai igazgató felel az NB II-es, az NB III-as és az U19-es csapatok szakmai munkájáért, valamint a játékoskeret kialakításért.

Továbbra is Székely Zsolt akadémiaigazgató felel a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián és az előakadémiai korosztályokban folyó munkáért.

A jövőben klubmenedzserként Polyák Balázs feladata lesz a klub játékos- és átigazolási politikájának a végrehajtása, beleértve a honi és nemzetközi értékesítést. Megbízása részeként a folytatásban is felügyeli a tehetségek felkutatását, valamint elősegíti a fiatalok számára az átmenetet a profi labdarúgásba.

Szabó Dávid társadalmi és nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatóként folytatja a 2015 óta az MTK kötelékében végzett munkáját.

Forrás: https://www.mtkbudapest.hu/