Alakul a DVTK stábja

„Dragan Vukmir vezetőedző stábjából csak Tuska János kapusedző dolgozik tovább a DVTK első csapata mellett. Másodedzőként a rutinos Szász Ferenc, videoelemzőként pedig a fiatal Póti Krisztián csatlakozik hozzá, míg az új erőnléti edző várhatóan a kedd délelőtti foglalkozáson kapcsolódik be a munkába.

Szász Ferenc labdarúgóként legmagasabb szinten a másodosztályban játszott, ott viszont hosszú éveken keresztül meghatározó támadó középpályásként erősítette a gödöllői csapatot. Visszavonulását követően párhuzamosan dolgozott a Vasas, majd az MTK  utánpótlásában és Pest megyei csapatoknál, illetve egy éven keresztül edzette az Astra élvonalbeli női csapatát. Dragan Vukmir munkáját másodedzőként segíti.

A 34 éves Póti Krisztián labdarúgóként 63 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára középső védőként a KTE (itt Dejan Karannal alkotott belsővédő-párost), a Balmazújváros és három bajnoki erejéig a Nyíregyháza színeiben. Az utóbbi években Pesterzsébeten játszott, míg tavasszal Hidasnémetiben szerepelt. Időközben elkezdte edzői tanulmányait, és rendelkezik videoelemző végzettséggel is. Nyáron visszavonult a profi labdarúgástól, a szakmai stábhoz videoelemzőként csatlakozik.” Forrás: http://dvtk.eu/