A második félidőben fordított a Szeged, kikapott az ETO

Vasárnap este a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában, rangadón csapott össze két dobogóra esélyes csapat, az ETO és a Szeged. Az ETO jobban kezdte a mérkőzést, a 3. percben vezetést is szereztek Csonka révén egy pontrúgásból. Gyakorlatilag az első félidőben végig uralta a meccset a zöld-fehér alakulat, de a második félidőben rejtély, hogy mi történt az ETO-val. A Szeged fordított, és megnyerte a mérkőzést 2-1 arányban, amiben azért közrejátszott Priskin Tamás sérülése is.

ETO FC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-2 (1-0)

Győr, ETO Stadion 1398 néző. Vezette.: Ducsai (Szalai, Mohos).

ETO FC: Kovácsik – Kovács K., Fodor, Csonka B., Vincze Á. Tuboly, Toma, Óvári (Babati 46′), Kiss Ba. (Kovács I. 80′), Vitális (Kiss Be. 68′), Priskin (Bacsa 46′). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Szeged-Csanád GA: Molnár F. T. – Ódor (Könczey 46′), Temesvári, Szilágyi, Beronja (Bitó 77′), Sipos, Simon Á. (Farkas A. 60′), Szatmári (Vári 94′), Pintér, Szakály (Bíró 60′), Gajdos. Vezetőedző: Stevanovic Aleksandar.

Gólszerzők.: Csonka (3’) ill. Gajdos (56’), Szilágyi (81’).

Kép: ETO FC

Tímár Krisztián: – Azt gondolom, jól kezdtük a mérkőzést, sikerült korán vezetést szerezni, aztán ez egy kicsit megnyugtatta a csapatot, de az első félidőben szerintem még dominálni tudtunk. Szünetben kényszerűségből cserélnünk kellett, mert Priskin Tamás megsérült, bele kellett nyúlni a csapatba. Sajnos a második félidő nem olyan volt, mint amilyet elképzeltem, és ez a kapott gól után csúcsosodott ki, amikor kaptunk egy könnyű gólt, kiegyenlített az ellenfél, utána pedig azt éreztem, hogy a játékosok kissé hitevesztettek voltak, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. Tettük a dolgunkat, de az igazi szenvedélyt hiányoltam a csapatból, ami az első mérkőzésen megvolt, azt most nem éreztem, ennek ellenére a végén ott volt még a meccslabda, de tőlünk ez nem elég, ki fogjuk elemezni és javítani a hibákat, és megpróbálunk visszatérni arra az útra, amin elindultunk.

Stevanovic Aleksandar: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, külön készültünk az ETO-ból, tudtuk, hogy veszélyesek a pontrúgások után, ennek ellenére rögtön a találkozó elején egy ilyenből kaptunk gólt. Nem tudom, hogy mi történt az első félidőben, nem azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk, de aztán sikerült rendezni a sorokat, és a második játékrészben a legjobb arcát mutatta a csapat, és szerencsére ez elég volt ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést.