A Bozsik Aréna ad otthont a Honvéd-Arad összecsapásnak, élőben közvetíti a klub a mérkőzéseket

A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján ismertette a szurkolóknak szóló információkat a januári edzőmeccsekre. Mindegyik mérkőzésről lesz élőképes közvetítés, az utolsó találkozón a BVSC ellen a szurkolók is ott lehetnek.

Január 13-án, szombaton az UTA Arad látogat Kispestre, a találkozónak a Bozsik Aréna ad otthont és ugyan zárt kapus a találkozó, de streamközvetítés által senki nem marad le a mérkőzésről.

A Budapest Honvéd szintén közvetíti a január 20-i FC Ajka és 28-i BVSC elleni mérkőzéseket, amelyet a Honvéd MFA-Központban fognak megrendezni. Utóbbira sok szeretettel várja a klub a szurkolókat.

Az Ajka elleni mérkőzés viszont zárt kapus lesz, ahogyan az MTK elleni január 24-i találkozó is, de ezeket a mérkőzéseket is közvetíti Youtube-csatornáján a Budapest Honvéd.

Január 13. 13:00 Budapest Honvéd-Arad (zárt kapus, de lesz Youtube-közvetítés) helyszín: Bozsik Aréna

Január 20. 11:30 Budapest Honvéd-FC Ajka (zárt kapus, de lesz Youtube-közvetítés) helyszín: MFA-Központ

Január 24. 11:00 MTK Budapest-Budapest Honvéd (zárt kapus, de lesz Youtube-közvetítés) helyszín: Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

Január 27/28: Budapest Honvéd-BVSC-Zugló (a szurkolók élőben tekinthetik meg a mérkőzést és lesz Youtube-közvetítés is) helyszín: MFA-Központ