Zeke Márió végleg a Kecskemét játékosa lett

A Kecskeméti TE a hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta véglegesen a Fehérvár FC 23 éves balhátvédjét, Zeke Máriót. A KTE közlése szerint a játékos hosszú távra írt alá a hírös város csapatához és akár már a hétvégén pályára léphet új együttesében.

fotó: http://kecskemetite.hu

Zeke Márió a tavalyi szezonban már kölcsönben szerepelt Kecskemét együttesében és neki is hatalmas szerepe volt a KTE elképesztő menetelésében, hiszen a második helyen végzett a csapat az élvonalban és ennek köszönhetően kiléphettek Európába.

Ezüstérmes a KTE! - Kecskeméti Médiacentrum

fotó: http://hiros.hu

A játékos viszont visszatért a Fehérvár FC-hez és ott is kezdte el a nyári felkészülést. A 2023/2024-es szezonban három mérkőzésen lépett pályára fehérvári színekben, a két egyesület azonban végül megállapodott a klubváltás részleteiben, így a 23 éves balhátvéd ismételten Szabó István együttesében folytathatja a pályafutását.

Zeke Márió: A maximumot kell nyújtanunk - Kecskeméti TE

fotó: http://kecskemetite.hu

A játékos nem sokkal később nyilatkozott a kecskeméti klub hivatalos oldalának:

,,Ennél boldogabb nem is lehetne a születésnapom, talán a sors így akarta, hogy ezen a napon térjek vissza Kecskemétre. Óriási öröm, nehéz szavakba önteni, hogy milyen volt újra belépni ide. Olyan, mintha el se mentem volna igazából, hiszen viszonylag rövid idő telt el. Nagyon várom már, hogy bekapcsolódjak a közös munkába, illetve azt is, hogy újra a kecskeméti szurkolók előtt játszhassak. Az összes meccsét láttam a csapatnak, a nemzetközi találkozókat kicsit fájó is volt külső szemlélőként követni, de a csapat tulajdonképpen ott folytatta ezt az idényt, ahol tavaly abbahagyta. Ezen az úton kell tovább haladni, ugyanazon értékekben hinni, amik midig jellemzőek voltak ránk, így az alázatos, összetartó, családias hangulatú, kőkemény munkában. Ebbe akarok beleállni én is minél hamarabb, a klubért küzdve.”

Zeke Máriónál már szóba került a hétvégi DVSC elleni találkozó is.

,,A tavalyi mérkőzéseink is nagyon változatosak voltak a Debrecennel, ellenfelünk most is nagyon jól kezdte a bajnokságot. Erős csapatról van szó, melyhez csak hozzátesz, ha hazai pályán játszanak. Szervezettnek kell lennünk, a taktikai dolgokat megfelelően végre kell hajtanunk. Pontot, pontokat szeretnénk szerezni, de természetesen ott egy kitűnő ellenfél, melynek ugyanez a célja, így nem lesz egyszerű dolgunk.”

NB I: Mintha egy nagy család lennénk! – Zeke Márió - NSO

fotó: http://nemzetisport.hu

Az NB1 6. fordulójának zárómérkőzése a DVSC – KTE összecsapás lesz, amely egyben a forduló rangadója is. A találkozó vasárnap este 19:30-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti.