Védőt igazolt a Kecskemét

A védelem közepén bővültek a szakmai stáb variációs lehetőségei, miután a Kecskemét megszerezte a legutóbb Szeged-Csanád GA színeiben szereplő Pejovics Danilót.

A 23 esztendős, szabadkai születésű védő 2018 februárjában igazolt Magyarországra, akkor a Nyíregyháza játékosa lett, ahol 2020 nyaráig futballozott, majd a legutóbbi két szezont Szegeden töltötte. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező védő 95 mérkőzésen szerepelt azóta az NBII-ben, most szerződése lejártával írt alá Kecskeméten.

– Ami fontos volt a számomra, az a bizalom és az akarat volt, amit a klub és Szabó István vezetőedző is azonnal éreztetett velem. Ezek után gyorsan eldőlt, hogy itt fogom folytatni. Az rögtön megtetszett, hogy azonnal befogadott a társaság, mintha egész életünkben ismertük volna egymást a többiekkel. Sok helyről lehetett hallani, hogy a kecskeméti egy családias közeg, ezt most én is megtapasztaltam. Személyes célom az, hogy a klubbal együtt érjük el azt, amit kitűztünk most a szezon elején. Amennyiben a klub sikeres, úgy én is az leszek – mondta Pejovics Danilo.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Belényesi Csaba 
(DVTK)
Kölcsönbe érkezők: 
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel (FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: 
Távozók: Bartha László (szabadon igazolható), Gál Szabolcs (szabadon igazolható), Kis Balázs (szabadon igazolható), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK), Szabó László (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: 
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Katona Bálint (Ferencváros), Szökrönyös Dániel (Zalaegerszegi TE), Varga Bence (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/