Válogatott kapust igazolt a Mezőkövesd – Kovácsik Ádám érkezett

Kovácsik Ádám egyszeres magyar válogatott kapust szerződtette az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapata.

A klub vasárnap honlapján jelentette be a 32 éves hálóőr érkezését, aki a székesfehérváriakkal bajnokságot és Magyar Kupát is nyert. Előtte pedig 2010 és 2015 között 116 alkalommal szerepelt az olasz Reggina, Foligno, AC Pavia és a Capri csapataiban.
Kovácsik 2017-ben mutatkozott be Luxemburg ellen a magyar válogatottban, és 144-szer lépett pályára a magyar élvonalban. Kovácsik Ádám az elmúlt időszakban kölcsönben, az NB2-es ETO FC Győr kapuját védte.
A Mezőkövesd hetedik helyen végzett az NB I előző kiírásában.

Forrás: www.mti.hu


MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC (változások a játékosállományban)

Érkezők: Hudák Martin (Soroksár), Cseke Benjámin (kölcsönből vissza Diósgyőrből), Ugrai RolandKojnok Zsolt (Fehérvár FC), Illés Bálint (DVTK), Nahirnij Artem (Puskás Akadémia), Kovácsik Ádám (Fehérvár FC, ETO FC Győr)


Távozók: Bobál Dávid (MTK), Baranyai Nimród (kölcsönből vissza a DVSC-hez), Dino Besirovic (AIK Solna), Kotula Máté (Kazincbarcikára adva kölcsönbe), Gíber Attila (Tiszaújváros), Nagy Dominik (Nyíregyháza), Márkus Attila (Tiszakécske)