Tóth Balázs végleg a Fehérvár FC játékosa lehet – sajtóhír

Magyar sajtóhírek szerint az NB1-ben 3. helyen álló Fehérvár FC tárgyalásokat kezdett a Puskás Akadémia FC-vel Tóth Balázs végleges leigazolása miatt. A Nemzeti Sport információi szerint a székesfehérvári klub a nyár folyamán szeretné érvényesíteni a vásárlási opcióját a kapussal kapcsolatban.

fotó: Fehérvár FC

Mint ismert, a 26 éves hálóőr tavaly nyáron érkezett a Fehérvár FC-hez kölcsönbe – vásárlási opcióval együtt – a felcsútiaktól, ahol manapság ő számít az elsőszámú kapusnak, ráadásul kiváló formában véd hétről hétre, amelyre büszkék lehetetnek Székesfehérváron. Tóth Balázs a remek védéseivel kulcsszerepet játszik abban, hogy a fehérvári együttes az ezüstéremért harcol a bajnokságban. Teljesítményére Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is felfigyelt, így a márciusi keretbe meghívta Tóthot harmadik számú kapusnak.

fotó: Fehérvár FC

A kapus szerződése eredetileg 2026 nyaráig érvényes a Puskás Akadémiánál, a két klubnak tavaly nyáron sikerült megegyeznie abban, hogy a fehérváriak egy meghatározott összegért cserében végleg megvásárolhatják Tóth Balázst a felcsútiaktól.

A Nemzeti Sport szerint a székesfehérvári klub vezetői azért nem halogatják tovább a tárgyalásokat, mivel időközben egy másik csapat is bejeletkezett a kapusért.