„Szurkolói cselekmények” miatt hat csapatot büntetett meg az MLSZ

NB I

A FEB összevont eljárás alapján a Budapest Honvédot, a Kecskemét és a Mezőkövesd elleni hazai, valamint a Puskás Akadémia elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személyek szidalmazása és tárgyak elzárt területre történt bedobása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Fehérvárt, a Mezőkövesd elleni hazai, valamint a Puskás Akadémia és a Vasas elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak elzárt területre történt bedobása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján az Újpest FC-t, a Kisvárda és a DVSC elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a ZTE–Paks mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Mezőkövesd – FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak elzárt területre történt bedobása és pirotechnikai eszköz használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a DVSC-Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata és mérkőzés ideiglenes felfüggesztését eredményező magatartás elkövetése) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi felnőtt futsal bajnokságok és egyéb mérkőzések

Provoda Éva masszőr (FCV Sportszervező) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Forrás: www.mlsz.hu