Szerződést hosszabbított a Diósgyőr saját nevelésű középpályásával

Szerződést hosszabbított Csatári Gergővel az OTP Bank Liga NB1-ben szereplő Diósgyőri VTK csapata, erről a miskolci klub számolt be a hivatalos oldalán. A 20 esztendős középpályás az elmúlt másfél évet a másodosztályú Kazincbarcika együttesénél töltötte egy kooperációs szerződésnek köszönhetően, és a következő fél szezont is a barcikaiaknál fogja tölteni.

fotó: Diósgyőri VTK

,,Boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottunk a DVTK-val. – mondta Csatári Gergő a hosszabbítást követően. Ebben a korban az a legfontosabb, hogy minél több időt töltsek a pályán, és ezt a lehetőséget folyamatosan megkapom Kazincbarcikán. Jó csapat alakult ki egy kiváló stáb vezetésével, sok munkát végzünk a minél jobb eredmény elérése érdekében. Jó úton járunk, de még nem dőlhetünk hátra. A kooperációs szerződésnek köszönhetően újabb diósgyőri fiatalok érkeznek Barcikára, ami furcsa érzés, mert eddig én voltam a legfiatalabb, de örülök, és próbálok nekik segíteni a beilleszkedésben.”

A 20 éves középpályás az előző idényt végigjátszotta Kazincbarcikán, 35 mérkőzésen 2 gólt szerzett, a Merkantil Bank Liga NB2 idei kiírásában pedig 14 találkozón lépett pályára, amit tavasszal újabbakkal gyarapíthat.

fotó: Kolorcity Kazincbarcika SC