Sigér Dávid Fehérvárra tart?

A mai napon vált hivatalossá, hogy távozik az NB1-es Ferencváros együttesétől Sigér Dávid, miután a játékos kezdeményezte érvényes szerződése felbontását, amelyet a klub vezetősége el is fogadott. A 33 éves középpályás öt és fél évet követően intett búcsút a zöld-fehér együttesnek.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Nem olyan régen még semmit nem lehetett tudni a játékos jövőjével kapcsolatban, de most változott a helyzet. Információink szerint Sigér Dávid a szintén NB1-es Fehérvár FC játékosa lehet rövidesen. Úgy tudjuk, hogy a fehérvári klub részéről már fel is vették a kapcsolatot a 14x-es magyar válogatott középpályással, és úgy néz ki, hogy jó esély van a két fél közötti megegyezésre, ráadásul ingyen szerezhetnék meg, mivel a mai naptól szabadon igazolható játékosnak számít.

A Fehérvár FC csapatának szüksége van egy rutinos középpályásra, hiszen erről a posztról a tél folyamán Deybi Flores és Franck Bambock személyében ketten is távoztak.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Sigér Dávid még 2018 nyarán érkezett a Ferencvároshoz, méghozzá az élvonalból éppen kieső Balmazújvárostól. Hamar alapember lett a zöld-fehéreknél és a drukkerek is megkedvelték őt. A csapattal öt bajnoki címet és egy Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett, továbbá ez idő alatt pályára lépett a Bajnokok Ligája, az Európa-Liga, és az Európa Konferencia-Liga csoportkörben is.

fotó: Ferencvárosi Torna Club