Ötvös Bence kb. 50 méterről lőtt kapufát, amely az év találata lehetett volna, de végül nem esett gól a Kisvárda – DVSC összecsapásonOTP Bank Liga, 15. forduló
Kisvárda Master Good – Debreceni VSC 0-0
Kisvárda, Várkerti Stadion, v.: Pintér
    
Kisvárda Master Good: Kovács M. – Stefan, Jovicic, Széles – Vida (Makowski, 68.), Ötvös (Lucas, 86.), Nikolov, Alic – Navratil (Rubus, 86.), Ilievszki (Mesanovic, 68.), Balogh N. (Camaj, 30.)

Debreceni VSC: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi – Loncar (Romancsuk, 59.), Manrique – Vajda (Oliveira, 59.), Dzsudzsák, Domingues (Szécsi, 75.) – Bárány (Batai, 87.)

Sárga lap: Stefan (39.), Jovicic (70.), illetve Ferenczi (29.)Zuhogó esőben kezdődött az első félidő, melyben a Debrecen játszott mezőnyfölényben, de nem tudott gólszerzési lehetőséget kialakítani. A hazaiak szervezetten védekeztek, támadásokat is vezettek és elsősorban a vendégek hibája, labdavesztése után teremtettek némi veszélyt egy-egy alkalommal a debreceni kapunál, illetve a szünet előtt pár perccel Ötvös a félpályáról ívelt a keresztlécre.
A második félidő elején aktívabb volt a Kisvárda, igyekezett magasan letámadni ellenfelét, ezzel együtt jó darabig továbbra sem adódott komoly gólhelyzet egyik oldalon sem. Küzdött a két csapat, de nem alakult ki szép játék. A Debrecen a játékrész második felére talált magára, ekkor több ígéretes támadást is vezetett, a hazaiak kapuját azonban nem sikerült bevennie. A második 45 perc eseménydúsabb volt az elsőnél, gól viszont nem esett.

Forrás: http://www.mti.hu https://www.youtube.com/@M4Sport-Hivatalos