Ódor Máté a Vasasban folytatja

A 21 éves hátvéd a Szegedtől érkezik Angyalföldre. Előző csapatában alapembernek számított, csupán 1-2 mérkőzés volt, ahol nem léphetett pályára.

Nagy Miklós (a Vasas sportigazgatója): Ódor Máté szerződtetése annak a hármas tranzakciónak a most érvényesülő eleme, melynek keretében Szilágyi Zoltán játékjogát értékesítettük és Szatmári Lóránd is a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesében folytatja pályafutását. A transzfer során ismételten átigazolási díj nélkül igazoltunk olyan labdarúgót, aki beleillik a klub hosszú távon fiatal magyar játékosokra építő koncepciójába. Máté jobboldali szélső védő, így érkezésével ezen a poszton is versenyhelyzetet igyekszünk teremteni. Szurkolóink bizonyára emlékeznek rá, hiszen a tavalyi szezonban ő volt az a labdarúgó a Szeged csapatában, akinek gólpassza hozzájárult ellenfelünk találatához az Illovszky-stadionban és szintén ő volt az, aki a mezőny egyik legjobbjaként szerepelt. Fiatal és tehetséges labdarúgóval bővült a keretünk, akiben nagy potenciál van, ám azt, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, majd a jövő dönti el.

Kép: Vasas FC

Ódor Máté: A Vasas egy nagyon nagy klub és tradicionális múlttal rendelkezik, így izgatottan várom a következő időszakot. Figyeltem a tavalyi évben a csapat játékát, és mivel nagyon tetszett, ezt is figyelembe vettem a döntésemnél. Amellett, hogy szintet próbáltam lépni a másodosztályból az NBI-be, az a célom, hogy segítsem a csapatot és minél több játékpercem legyen. Bízom benne, hogy év végén elérjük a közös céljainkat.