Milos Kruscsics: „Nincs bennem revansvágy, ugyanakkor motivált vagyok, ám más mérkőzések előtt sincs ez másképp” – KISVÁRDA MASTER GOOD – ÚJPEST FC – mindkét csapatnak fontos a pontszerzés

2023.05.14. (vasárnap) 15:30 óra

KISVÁRDA MASTER GOOD – ÚJPEST FC

Még egyik csapat sem lélegezhet fel!!! Amelyik veszít, az előfordulhat, hogy aggódva figyelheti majd az utolsó két forduló párosítását. Óvatos, biztonsági játékot várunk mindkét együttes részéről, a döntetlen egyiküknek sem lenne rossz eredmény.

Milos Kruscsics (Kisvárda): Abból a szempontból valóban különleges a mérkőzés, hogy több mint egy évet töltöttem Újpesten és jó emlékeket szereztem abban az időszakban. A távozásom óta eltelt másfél hónap, vannak még természetesen érzéseim, de igyekszem csak a csapatomra fókuszálni és arra, hogy kijöjjünk a jelenlegi helyzetünkből. Talán két héttel korábban több érzelem lett volna bennem, ezt a pályán kívül hagyom, arra koncentrálok, hogy megfelelően felkészítsem a csapatomat. Nincs bennem revansvágy, ugyanakkor motivált vagyok, ám más mérkőzések előtt sincs ez másképp.

Forrás: https://kisvardafc.hu/