Máté Csaba: ,,Ez a 10 meccs annyit adott nekem, hogy megérte”

Tavaly szeptember elején sok magyar futballszeretőt megrendített az a hír, miszerint az NB1-ben szereplő Ferencváros kispadjáról távozik Máté Csaba, és a helyét Dejan Stankovic veszi át. Az 54 éves szakember 11 évig dolgozott másodedzőként a Fradinál, majd Sztanyiszlav Csercseszov menesztését követően vette át a csapat irányítását vezetőedzőként. Mint kiderült, ez a döntés nagyon jónak bizonyult, hiszen a csapatot kivezette a gödörből, mivel 10 tétmérkőzéséből 9-et megnyert a Ferencváros, ráadásul a gólklönbség is imponáló volt.

fotó: Sas Gábor

Máté Csabát az elején megviselték a történtek, hiszen nem sokkal később távozott a Ferencvárostól, de ma már optimistán tekint a jövő elé. Korábbi interjújában elmondta, hogy a döntés után egy kicsit pihent, valamint néhány NB1-es bajnokit a helyszínen tekintett meg, de most már szívesen munkába állna valamelyik csapatnál, mivel úgy érzi, hogy készen áll.

fotó: 24.hu

A HajráZöldek nevű Youtube-csatorna néhány nappal ezelőtt készített interjút Máté Csabával, amelyben mesélt a Ferencvárosban töltött 11 évéről, valamint beszélt az utolsó 10 mérkőzéséről és az abból levont tanulságokról is.