Könyves Norbert és Eppel Márton is távozik Diósgyőrből

Könyves Norbert: Szeretném megköszönni az elmúlt két esztendőt a Diósgyőrnek és köszönöm a rengeteg szeretetet, amit a szurkolóktól kaptam. Sok szép pillanatot éltünk át együtt. Sajnálom, hogy el kell köszönnünk egymástól, egy kicsit hosszabb távra terveztem, de mindig szívesen fogok visszatérni Diósgyőrbe, ha alkalmam lesz rá. Sok sikert kívánok a klubnak, a szurkolóknak pedig azt, hogy nagyon sok győztes meccsen ünnepelhessenek a meccsek végén az NB I-ben is, mert nagyon megérdemlik!

Eppel Márton:  Számtalan szép emlékkel távozom Diósgyőrből, sok jó embert ismertem meg itt, és nagyszerű idényt tudhatunk a hátunk mögött. A pályafutásom során ez volt az egyik legjobb öltöző, csak a Honvéd bajnokcsapatának a csapatszelleme hasonlítható hozzá.
Az első diósgyőri félévben sem a csapatnak, sem nekem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de boldog vagyok, mert ebben az idényben kőkemény munkával sikerült megszerezni a bajnoki címet, és feljutni az élvonalba. Majd’ megszakadt a szívem, hogy az utolsó néhány fordulóban nem léphettem pályára műtétem miatt. Köszönöm a szakmai stáb és az egészségügyi személyzet kiemelkedő munkáját! A DVTK, és az egész város, az egész régió megérdemli, hogy ismét az élvonalban szerepeljen a DVTK. Továbbra is nagyon szurkolok a Diósgyőrnek, és kívánom, hogy a következő bajnokságban is sikeresen szerepeljen a csapat, és sokszor teljen meg a DVTK Stadion! 

Forrás: http://dvtk.eu/