Konferencia Liga, visszavágót játszik a Kisvárda, a MOL Fehérvár és a Puskás Akadémia

A szerdai szenzációs Fradi BL továbbjutás után, ma a Konferencia Ligára helyeződik a hangsúly. Nagyon komoly esély van arra, hogy újabb két csapatunk továbbjusson a nemzetközi kupákban!

A MOL Fehérvár együttese 18:00 órakor kezd Azerbajdzsánban, a Gabala együttese ellen. Az itthoni 4-1-es győzelem megfelelő alap arra, hogy ne legyen gond, és magabiztosan jusson tovább a fehérvári együttes. A találkozót a Duna World/M4 Sport+ élőben közvetíti.


Első hazai nemzetközi kupameccsére készül a Kisvárda. A csapat remekül játszott Kazahsztánban, és teljesen megérdemelten, 1-0-ra megnyerte az összecsapást. Ebben a párharcban is komoly esély van a magyar együttes továbbjutására, egy döntetlen is elég lenne, de a Kajrat Almati itthon is legyőzhető. A meccset az M4 Sport 18:00 órától élőben közvetíti.


Háromgólos hátrányból várja a visszavágót a Puskás Akadémia együttese. A sorsoláson nem voltak szerencsések, hiszen az egyik legnehezebb ellenfelet kapták. A 3-0-ás idegenbeli vereség vállalható, és bár a továbbjutásukra nem sok esély maradt, de azért nem is kellene ezt feladni… Meg kell próbálni srácok!!! A mérkőzést 21:00 órától lehet élőben nézni az M4 Sport csatornán.