Két komoly erősítést jelentett be a Vasas

Az angyalföldi klub kedden délben jelentette be két új igazolását, Baráth Botond és Dombó Dávid személyében. Előbbi a Honvédtól, utóbbi a Kisvárdától érkezett Angyalföldre. Mind a két játékos komoly erősítést jelent a piros-kékeknek. Baráth Botond megfordult már az MLS-ben (Észak-amerikai Liga) továbbá 11 alkalommal válogatott is volt, míg Dombó Dávid pedig az NBI elmúlt szezonjának az ezüstérmese.

Kép: Vasas

A kapusposzton és a védelemben is folytatjuk csapatunk megerősítését az NB I-es bajnokságra. Mindkét érkezőnk jelentős élvonalbeli tapasztalattal, válogatott képességekkel és megfelelő karakterrel rendelkezik. Az új igazolásokkal a csapaton belüli posztonkénti versenyt szeretnénk tovább erősíteni. A szerződéskötések során ezúttal is fontos szempont volt, hogy mindkét játékos szabadon igazolható, motivált és rendelkezik az általunk keresett személyiségjegyekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy a ránk váró kemény és hosszú szezonban meghatározó lehet az is, hogy az öltözőben növekedjen a kipróbált, komoly csatákban edződött játékosok száma. Kettejük érkezésével összesen 300 NB I-es mérkőzés tapasztalata kerül be az öltözőbe, ami fiataljaink számára is ösztönző és egyben komoly segítség is lehet. A mai bejelentéssel nem zárult le az igazolások sora, tovább dolgozunk azon, hogy az elképzeléseinknek megfelelően megerősített kerettel vágjunk neki majd a bajnokságnak.

mondta Nagy Miklós a Vasas sportigazgatója

Nagy Miklós megkeresése után egyértelművé vált a jövőm, hiszen az általam és a klub által megfogalmazott célok tökéletesen egyeznek. A Vasas évek óta építkezik, szemmel látható a fejlődés, ami számomra kifejezetten tetszik. Szeretnék minél többet és jól játszani, hogy a csapat sikeres legyen, ehhez kell hozzátennem az én részemet. Elsődleges cél a klub eredményessége, de ha emellett a válogatottba is vissza tudok térni, akkor azt közös sikerként fogjuk tudni elkönyvelni

mondta Baráth Botond

Egy remek szezont zártam a Kisvárdával, így nagyon izgatott vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú csapathoz érkeztem, várom már a közös munkát. Határozott céljaim vannak. Egyrészt minél sikeresebb szeretnék lenni a Vasassal, legalább annyira, mint a Kisvárdával voltam, másrészt a válogatott szereplést is kitűztem magam elé. Voltak lehetőségeim külföldről is, de amikor megérkezett a Vasas érdeklődése, akkor felgyorsultak az események és a döntésem innentől egyértelmű volt!

mondta Dombó Dávid