Juhász Roland távozott Fehérvárról

Az NB1-ben szereplő Fehérvár FC hivatalos közleményben tudatta, hogy távozik a sportigazgatói pozícióból a klub korábbi legendás játékosa, Juhász Roland. A 40 éves sportvezető a MOL Magyar Kupából történt búcsú után döntött úgy, hogy beadja a lemondását a fehérvári klub vezetőségének, amelyet természetesen elfogadtak, így a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Fehérvár: Juhász Roland lemondott, továbbra is Grzelak készíti fel

fotó: http://nemzetisport.hu

Juhász Roland játékosként kétszeres bajnok, kupagyőztes, Európa Liga-csoportkörös volt Vidi-mezben, edzőként is dolgozott a klubnál a visszavonulása után, majd sportvezetőként 2022. október 17-én tért vissza Sóstóra.

A kínos kupabúcsú után benyújtotta lemondását Juhász Roland - Eurosport

fotó: http://fehervarfc.hu

A Fehérvár FC a tavalyi szezonban is csak az utolsó fordulóban tudta kiharcolni a bentmaradást, de a mélyrepülés az idén is folytatódik, hiszen a csapat csak a 9. helyen áll az NB1-ben, míg a MOL Magyar Kupából már a 3. fordulóban búcsúzni kényszerült, méghozzá az NB3-as ESMTK ellen.

MOL Hungarian Cup: ESMTK - Fehérvár FC | Fehérvár FC

fotó: http://fehervarfc.hu

A szakmai stábban egyelőre nem történt változás, így továbbra is Bartosz Grzelak irányításával készül a Vidi a következő NB1-es bajnoki mérkőzésre, ahol a Zalaegerszeg lesz az ellenfele.