Isaac Pappoe a Ferencváros első nyári szerzeménye

Az OTP Bank Liga NB1-ben szereplő Ferencvárosi TC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolták az izraeli FC Ashdod csapatától a ghánai utánpótlás-válogatott középpályást, Isaac Pappoe.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

„Isaac Pappoe egy nagyon tehetséges, jó kvalitásokkal rendelkező labdarúgó, aki egy komplex középpályás. A játék védekező és támadó fázisában is meggyőzött minket a képességeivel. Fiatal kora ellenére nagyon érett játékot mutat. Fizikális adottságaival, gyorsaságával és a labdabirtoklás során mutatott képességével felhívta magára a figyelmet. Győztes mentalitású labdarúgó, és ezt szeretnénk, ha Ferencvárosban is kamatoztatná. Isaac a jövőre tekintettel egy fontos igazolásunk lehet, de szeretnénk, ha minél hamarabb szurkolóinknak is megmutatná a tehetségét.”mondta a játékosról Hajnal Tamás, a Ferencvárosi TC sportigazgatója.

A védekező és támadó középpályásként is bevethető Isaac Pappoe egészen 19 éves koráig Ghánában nevelkedett, majd onnan igazolt az izraeli FC Ashdod csapatához. A legutóbbi szezont a svájci másodosztályban szereplő FC Aarau együttesében töltötte, ahol 29 tétmérkőzésen két gólig és egy gólpasszig jutott.

fotó: Sport

Egyes hírek szerint a fiatal középpályást olyan klubok is vitték volna, mint a svájci FC Basel vagy a Servette FC, de Pappoe végül az FTC mellett döntött. Első ferencvárosi interjújában elmondta, hogy nagyon várja az új kihívásokat.

forrás: https://www.youtube.com/watch?v=cImPuJA-1EA