Horvát védő távozott Kisvárdáról

Az OTP Bank Liga NB1-ben 11. helyen álló Kisvárda FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a horvát Dominik Kovaciccal. A 30 éves belső védő tavaly október 6-án lépett pályára utoljára bajnoki mérkőzésen, méghozzá a Puskás Akadémia ellen.

fotó: Kisvárda FC

Dominik Kovacic az elmúlt időszakban már a csapattal együtt tudott edzeni, de a kialakult helyzetben kevés esély mutatkozott volna arra, hogy a bajnoki hajrában lehetőséghez jusson Kisvárdán. Ezért a felek arra döntésre jutottak, hogy kölcsönös megegyezés szerint szerződést bontanak egymással, annak a reményében, hogy a játékos még ebben az idényben lehetőséghez jutna egy olyan országban, ahol még nyitva van az átigazolási piac, illetve, hogy legkésőbb az új szezonra csapatot tudjon találni magának.

Dominik Kovacic 2022 nyarán érkezett Kisvárdára, ahol 38 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt szerzett, összesen pedig 46 tétmeccsen szerepelt várdai szerelésben. Érdekesség még vele kapcsolatban, hogy 2022 nyarán pályára lépett a szabolcsi klub mind a négy Európa Konferencia-Liga selejtezős mérkőzésén, amelyeken nem teljesített rosszul.

fotó: Kisvárda FC