HIVATALOS: Menesztette Kuttor Attilát a Mezőkövesd

Véget ért a második Kuttor-éra is Mezőkövesden, miután kedd délelőtt hivatalosan is menesztette a Mezőkövesd Kuttor Attilát. A Mezőkövesd közleménye szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést a felek.

Kuttor először 2017 őszén ült le a Mezőkövesd kispadjára, ahonnan 2020 novemberében menesztették. Ez idő alatt kétszer tartotta bent a Mezőkövesdet, egyszer 4. helyen végzett és kupadöntőt vívott a kövesdi gárda.

Őt Pintér Attila és Supka Attila követte, majd Supka menesztése után 2022 szeptemberében ismét Kuttor ült le a Mezőkövesd kispadjára, miután őt a Vasastól rúgták ki, de sokáig nem maradt csapat nélkül.

Második kövesdi regnálása alatt sikerült megmentenie a borsodiakat a kieséstől, idén azonban beragadt a csapat és ugyan a 10. helyen teleltek, a rossz évkezdés megpecsételte Kuttor Attila sorsát. A Mezőkövesd 1 pontot szerzett 2024-ben 3 bajnoki alatt, eközben a ZTE 6 pontot mért a matyóföldiekre. A Mezőkövesd ráadásul az elmúlt 7 bajnokiján 1 gólt szerzett.

Kuttor Attila összesen 166 mérkőzésen irányította a Mezőkövesdet, 63 győzelem mellett 63 vereséget szenvedett el vele a csapat és 40 alkalommal játszottak döntetlent.