Hajnal Tamás: Samy Mmaee és Varga Barnabás még a rehabilitációjukat végzik

Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros sportigazgatója azt mondta, Varga Barnabás és Samy Mmaee még a rehabilitációját végzi, ezért nem készül együtt a társaival a benidormi edzőtáborban.

    A klub honlapja keddi hírében felidézte, hogy a gárda január 15-e óta készül a spanyolországi helyszínen, ahol edzőmérkőzéseket is játszik. A meccsekről és az edzésképekről azonban hiányzik a magyar válogatott Varga, aki őszi sérülése után decemberben a Paks és a Fiorentina ellen már pályára lépett, valamint a belga-marokkói védő, Mmaee is.
    „Samy Mmaee és Varga Barnabás nem dolgozik együtt a csapattal, mert még a rehabilitációjukat végzik. Azonban nagyon reméljük, hogy hamarosan csatlakoznak a többiekhez és utolérik magukat, hogy minél előbb ismét a pályán láthassuk őket” – mondta Hajnal Tamás.
    Az OTP Bank Liga a jövő hétvégén folytatódik, az FTC Kisvárdára látogat majd, február 15-én és 22-én pedig a görög Olimpiakosszal csap össze a Konferencia-liga kieséses szakaszának első fordulójában, amelyben a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

Forrás: http://www.mti.hu