Felkészülési mérkőzés: Kecskeméti TE – Békéscsaba 4-2 (2-1)

Kecskeméti TE – Békéscsaba 4-2 (2-1)

Felkészülési mérkőzés

KTE (1. félidő): Kersák – Győri Á., Polyák, Vágó, Buna (Szalai Sz.), Hatvani – Meskhi, Bodor, Gréczi, Horváth – Győri B.

KTE (2. félidő): Varga B. – Buna, Szabó A., Belényesi, Pejovics, Grünvald – Nikitscher, Banó-Szabó, Szuhodovszki, Katona B. – Tóth B.

Gólszerzőink: Győri B., Hatvani, Banó-Szabó, Pejovics

Szabó István, a KTE vezetőedzője: – A harmadik hét elején vagyunk a felkészülésben, tegnap is két edzésen vettek részt a játékosok. Az volt a cél, hogy mindenki 45 perces terhelést kapjon, előtte hosszabb bemelegítéssel, majd levezető kocogással, mivel reggel indulunk Törökországba. Mindenképpen pozitívum, hogy a Békéscsaba ebben a nehéz időpontban is rendelkezésre állt, ezt ezúton is köszönjük nekik. Az első félidőben szerettem volna kezdőként is látni a fiatalokat, s mivel nekünk is vannak problémáink, ahogy az ebben az időszakban természetes, nem is mindenki a saját posztján játszott. Elégedett voltam a hozzáállással, a teljesítménnyel, s noha a játék néha akadozik, ilyen terhelés mellett nem is mindig könnyű jól játszani. A második félidő hasonló volt, de azért akkor már egy összeszokottabb csapat volt a pályán, ez látszott a játékon. A két kapott gólt sajnálom, mert nem volt benne a játékban, ezzel együtt úgy érzem, hogy jó úton haladunk, amit az edzőtáborban folytatni szeretnénk.

Forrás: KTE/kecskemetite.hu