Elkezdte a közös edzéseket a DVTK – Egy gólerős középcsatár, Marin Jurina is erősíti majd a csapatot

Marin Jurina a legutóbbi évet Szaúd-Arábiában töltötte, korábban a Mezőkövesd színeiben 21 gólt szerzett a magyar élvonalban.

Marin Jurina: „Boldog vagyok, hogy visszatérek Magyarországra. Két és fél évet töltöttem Mezőkövesden, és jó tapasztalatokat szereztem. Ismerem a magyar labdarúgást, az OTP Bank Liga mezőnyét, és a csapatok játékstílusát. Először is gyorsan alkalmazkodtam a körülményekhez, és kiváló élményeket szereztem, bízom benne, hogy másodszor még ennél is jobb játékkal tudom meghálálni a bizalmat. Készen állok arra, hogy a DVTK hasznos tagja legyek. Ennyi Borsodban töltött idő után nem kellett utánanézni, hogy milyen csapat a DVTK, tudtam, hogy az egyik legnagyobb magyar klub rengeteg szenvedélyes szurkolóval. Ezt támasztotta alá az is, amit a DVTK Stadion lelátójáról láttam az ETO elleni bajnokavatón.”

Videó: https://www.youtube.com/@DVTKtv


DVTK (változás a játékosállományban)

Érkezők: Karlo Sentic (kölcsönbe, Hajduk Split), Artem Odincov (Kisvárda), Bozsidar Csorbadzsijszki (Widzew Łódź), Marin Jurina (Szaud-Arábiában játszott)
Távozók: Eppel MártonKönyves NorbertSzűcs Kornél (Kecskemét), Koman VladimirSenkó Zsombor (ZTE), Cseke Benjámin (kölcsönből vissza Mezőkövesdre)