Edgar Sevikyan: ,,Szeretném hamar kiérdemelni a szurkolók szeretetét!”

Az NB1-ben szereplő Ferencvárosi TC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta az orosz Nyizsnyij Novgorod 22 éves örmény válogatott támadóját, Edgar Sevikyant. Egyes hírek szerint 1,2 millió eurót fizetett a fővárosi zöld-fehér klub az oroszoknak.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Edgar Sevikyan első ferencvárosi interjújában elárulta, hogy korábban figyelte a csapat nemzetközi szereplését, így nagyon örült a klub megkeresésének.

Közben a játékos korábbi vezetőedzője, Szergej Juran nem tartja jónak a Ferencvárosba való igazolását.

„Edgar csak veszteni fog ezzel. A magyar bajnokság gyengébb az orosznál, mégis be kell illeszkednie az új csapatába és alkalmazkodnia a játékhoz. Már elmondtam és most is azt gondolom, hogy a szezon végéig nálunk kellett volna maradnia, erősödnie, és csak akkor továbblépni, ha jobb lehetőségei vannak. Azt megértettem volna, ha a Krasznodarhoz, vagy a CSZKA-hoz igazol, de a magyar bajnokság, a Ferencváros… hát nem tudom. De hát ez a döntés, az Isten szerelmére.”mondta az 54 éves ukrán szakember.

fotó: AFP

A kiváló cselezőkészséggel megáldott Edgar Sevikyan nem sokkal a szerződés aláírása után már el is utazott a spanyolországi Benidorm városába, hogy új csapattársaival tudjon készülni a tavaszi folytatásra.