DVSC: Bényei Ágoston Diósgyőrbe távozott, Meldrin Dreskovic személyében védő érkezett

Bár hosszú távú, 2025-ig szóló szerződéssel rendelkezett, és szerepelt a klub terveiben, Bényei Ágoston távozik a Lokitól. A 19 éves középpályás kontraktusa lehetőséget adott számára arra, hogy alacsonyabb osztályba igazoljon, ő pedig úgy döntött, hogy a több játéklehetőség érdekében ezt az utat választja, és az NB II-es Diósgyőr együttesében folytatja pályafutását.

Meldrin Dreskovic: „– Nagyon jók az eddigi benyomásaim. Montenegró után nagy különbséget látok a két ország futballkultúrája között. Profi körülmények fogadtak, és boldog vagyok, hogy egy olyan klubhoz tartozhatok, melynél mindent megtesznek a játékosokért a labdarúgás és az élet terén egyaránt – fogalmazott Meldin Dreskovic, aki elsőként arra törekszik, hogy kölcsönösen minél jobban megismerkedjen az új csapattársaival. – Fontos, hogy együtt lélegezzünk, ha egy sikeres szezont szeretnénk produkálni. Ezt követően minden tőlem telhetőt igyekszem megtenni a csapatért. Bízom benne, jó és sérülésmentes bajnokság előtt állok.

Forrás: https://dvsc.hu/

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők: Meldin Dreskovics (montenegrói, Szutjeszka Niksics – Montenegró), Ante Erceg (horvát, Bröndby IF – Dánia, legutóbb kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Christian Manrique (spanyol, Olympiakosz Nicosia – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők: 
Kölcsönből visszatérhetnek: Kovács Péter (Szolnoki MÁV), Lakatos Benjámin (Debreceni EAC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: 
Távozók: Gyönyörű Gergő (szabadon igazolható), Marko Nikolics (szerb, szabadon igazolható), Pávkovics Bence (szabadon igazolható), Pintér Ádám (szabadon igazolható), Tischler Patrik (Budafok, szabadon igazolhatóként), Ugrai Roland (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Kalafat Álmos
 (Besiktas – Törökország), Soltész Dominik (Bp. Honvéd)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/