Dejan Stankovic: ,,A Fradinál azt érzed, egy család tagja vagy”

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencvárosnak új vezetőedzője van Dejan Stankovic személyében. A 44 éves szerb szakember első napját végig kísérte a FradiMédia stábja. Végig járta az FTC Edzőközpontját és a csapat öltözőjét, a Fradi Múzeumot és az üres Groupama Arénát.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szöveg

fotó: http://fradi.hu

Dejan Stankovic első interjúja és első napja a Ferencváros vezetőedzőjeként:

forrás: https://www.youtube.com/watch?v=vDx9j6iPTpU&t=415s

Stankovic kiváló játékos karrierrel rendelkezik, de edzőként még nagyon fiatalnak számít, viszont a saját elmondása szerint, annál lelkesebbnek.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, futballozás és futballozás

fotó: http://fradi.hu

A Ferencváros szurkolóinak a következőket üzente a 44 éves szakember:

,,A szurkolóknak azt tudom üzenni, hogy én új vagyok itt, és a válaszokat majd az idő, a meccsek, a győzelmek és a vereségek adhatják meg a kérdéseikre. De a szurkolók nélkül semmik vagyunk. Ez az én utam, ez az én véleményem. Mert a futball kultúrájában, annak élek, ezért tudom, milyen fontosak az érzelmek. Ha érzelmek nélkül dolgoznék, semmi lennék. Nulla. És ezeket az érzelmeket a szurkolókkal együtt kell megélni, megteremteni. Össze kell fognunk. Tudom, a tiszteletüket ki kell érdemelnem, meg kell érte harcolni. Mindent megteszek, hogy kiérdemeljem! De egy tömb, egy erős blokk kell legyünk, mert az otthonunkat, a Ferencvárost védelmezzük!

A szerb mester említette még, hogy nagyon fontos számára a kölcsönös tisztelet, hogy nála minden mérkőzés nagyon fontos, valamint kiemelte, hogy az ő csapata szenvedélyes, harcias és nem adja fel az utolsó percig.

Az új vezetőedző először is, a játékosokat szeretné megismerni közelebbről és ennek érdekében már több kerettaggal is beszélgetett az elmúlt időszakban.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg

fotó: http://fradi.hu

Dejan Stankovic első mérkőzése a Nagyecsedi RSE elleni MOL Magyar Kupa mérkőzés lesz 2023. szeptember 16-án 12:45-ös kezdéssel. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, futballozó emberek, amerikaifocizó emberek és szöveg

fotó: http://szabolcsfociinfo.hu