Cristian Ramírez visszatérhet Oroszországba? – sajtóhír

Egy ismert orosz újságíró, Vanja Popov a napokban arról írt, hogy Cristian Ramírez fél év után visszatérhet Oroszországba. Jelenleg az NB1-es Ferencvárosban futballozó 29 éves ecuadori balhátvédet állítólag az ügynöke ajánlotta be az orosz bajnokság egyik topcsapatához, a Zenit Szentpétervárhoz.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Az orosz zsurnaliszta úgy tudja, hogy a Zenit balhátvédet keres, de csak abban az esetben igazolnák le Ramírezt, ha nem sikerülne megszerezniük a kiszemeltjeiket. Az ecuadori futballista állítólag 1 millió eurós évi fizetést kér, és szóba jöhet nála a kölcsönszerződés és a végleges átigazolás is.

A klub ügyeiben általában jól értesült Üllői 129 arról írt, hogy hogy ilyen elképzelésről a Ferencvárosnál nem hallottak.

Információink szerint a játékos jelenleg nagyon jól érzi magát Budapesten, hiszen ezt a város tartja második otthonának, és esze ágában sincs eligazolni a Fradiból az elkövetkezendő időszakban. Ezt korábbi interjúiban többször is megerősítette.

Cristian Ramírez második időszakát tölti a fővárosi zöld-fehér együttesnél, hiszen 2015 januárja és 2017 januárja között már erősítette őket, majd tavaly nyáron visszatért, méghozzá 2 millió euró ellenében az orosz Krasznodartól. Az ecuadori közönségkedvenc minden sorozatot figyelembe véve 23 tétmérkőzésen lépett pályára a Fradi-mezben, ahol két gólt szerzett, valamint kiosztott három gólpasszt is.

fotó: Ferencvárosi Torna Club