Brandon Domingues jól érzi magát Debrecenben

Brandon Domingues, a nyári átigazolási időszak alkalmával érkezett történelmi fővárosunkba, a Lokihoz a tavalyi kieső Honvéd csapatától igazolt. Mielőtt Kispestre szerződött, szerepelt az akkor Ligue 1-ben játszó Troyes együttesénél, ahol gólt is szerzett a francia élvonalban. A 28 esztendős játékos igyekezett beváltani a hozzá fűzött reményeket, ami részben sikerült is. Gólokkal segítette csapatát, de egy combsérülés miatt nem tudta befejezni az előző szezont.

A 2023/24-es idényben érthetően alapemberként számítanak rá a debreceniek, noha az első meccsen még elővigyázatosságból nem szerepelt a bajnokságban. Azóta úgy tűnik felépült, és megtalálta önmagát, a hétvégi, Fehérvár elleni mérkőzésen szerzett 2 góljával, és 1 gólpasszával bekerült az M4Sport heti álomcsapatába, ami nagy elismerés lehet számára. A francia szélsővel a Loki TV készített interjút, amelyben elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a piros-fehéreknél.

A Loki szurkolóinak nagy öröm lehet, hogy rajta kívül még egy játékosuk, Bárány Donát is ott van a forduló válogatottjában, így nem csak a győzelemnek örülhettek Debrecenben, hanem a kiváló egyéni teljesítményeknek is.

Videó: Debreceni VSC

Szerző: Trunkó Kristóf