Bőle Lukács szenzációs góljával három hónap után nyert a Mezőkövesd

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Debreceni VSC – Mezőkövesd Zsóry FC 0-1 (0-0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3364 néző, v.: Csonka
   

Debreceni VSC: Megyeri – Baranyai, Dreskovic, Romancsuk, Ferenczi – Vajda B. (Tuboly, 74.), Loncar (Domingues, 58.), Ojediran (Manrique, 65.), Bódi (Dzsudzsák, 65.) – Szuhodovszki, Batai (Bárány, 65.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Kojnok, Lukic, Pillár, Vajda S. (Szivacski, 71.) – Cseke, (Karnyicki 79.), Brtan, Szolgai (Szilágyi, 60.), Cseri (Bőle, 60.), Molnár G. (Hedlund, 71.) – Drazic

Gólszerző: Bőle (62.)
Sárga lap: Lukic (12.)

Videó: https://www.youtube.com/@M4Sport-Hivatalos

Videó: https://www.youtube.com/@dvsctv

Az első félidőben valamivel több lehetőséget alakítottak ki a hazaiak, de mégis a Kövesd volt veszélyesebb, a 43. percben Cseri beadását Drazic alig fejelte a kapu fölé.

A második félidőben is többet támadott a Debrecen, de gólt mégis a Mezőkövesd szerzett. A két perccel korábban csereként beállt Bőle Lukács tökéletesen találta el a kipattanó labdát. Ritkán látható, óriási gól volt. Ezt követően mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de volt olyan időszak amikor a Debrecen teljesen kapujához szorította ellenfelét, de mégsem sikerült betalálnia. A Mezőkövesd három hónapot követően ismét nyert, és így felcsillant egy apró reménysugár.