Bognár György csapata leelőzte a Fradit – Paksi FC – Diósgyőri VTK 4-1OTP Bank Liga, 14. forduló:
Paksi FC – Diósgyőri VTK 4-1 (3-0)
Paks, 1712 néző, v.: Pintér
    

Paksi FC: Szappanos (Simon B., 84.) – Szélpál, Kinyik, Szabó J. – Kovács K., Windecker (Horváth K., 51.), Papp K., Mezei, Osváth – Hahn (Pesti Z., 84.), Könyves (Haraszti, 70.)

Diósgyőri VTK: Ogyincov (Sentic, 23.) – Szatmári Cs., Csorbadzsijszki, Vallejo – Lukács (Pernambuco, a szünetben), Franchu (Bokros, a szünetben), Holdampf (Bényei, 71.), Pozeg Vancas, Stephen – Edomwonyi, Acolaste (Kampecisz, 75.)

Gólszerzők: Könyves (12.), Mezei (21.), Szabó J. (27.), Hahn (80.), illetve Pozeg Vancas (53., 11-esből)
Sárga lap: Szatmári Cs. (45+2.), Szélpál (73.), illetve Vallejo (57.)

A Paks ritkán látható körülmények között döntötte el a három pont sorsát az első félidőben: Hahn a találkozó elején véletlenül fejbe rúgta a vendégek kapusát, Ogyincovot, a hálóőr így olyan ökölvívóra hasonlított, aki komoly ütést kapott, ennek ellenére nem kért cserét. Az „ütés” – azaz rúgás – viszont nem múlt el nyomtalanul, ugyanis néhány perccel később Ogyincov borzalmasan jött ki egy beadásra, majd egy távoli lövésről maradt le, így kétgólos előnyre tett szert a Paks. A kapust végül lecserélték, de helyettesét is gyorsan felavatta a hazai együttes, amely ezzel a szünetig el is döntötte a három pont sorsát.
A fordulás után néhány perccel büntetőből szépített a Diósgyőr, amelynek cserekapusa, Sentic is beütötte a fejét a kapufába, amikor a 66. percben Könyves emelését védte óriási bravúrral visszafutás közben. A folytatásban próbálkozott a Diósgyőr, de a paksiak végleg lezárták a mérkőzést a csereként pályára lépő Haraszti és Hahn gyönyörű, kettő a kettő ellen végigvitt akciójával.

Forrás: http://www.mti.hu https://www.youtube.com/@M4Sport-Hivatalos