Bartosz Grzelak: „Remek kvalitásokkal rendelkező ellenfél vár ránk” – DVSC – MOL Fehérvár FC

2023.04.30. (vasárnap) 15:30 óra

DVSC – MOL FEHÉRVÁR FC

Mindkét csapat számára komoly téttel bír az összecsapás. A hazaiak a dobogóért, a vendégek pedig a bennmaradásért küzdenek. A döntetlen egyikük számára sem lenne jó, így ádáz küzdelemre, és remélhetően közönségszórakoztató és sok helyzetet hozó meccsre van kilátás.

Srdjan Blagojevic (DVSC): A Zalaegerszeg elleni győzelem nagyon fontos volt számunkra. Habár sok hiányzónk volt a csapatban, a pályán és a kispadon kezdő játékosok egyaránt nagyon jó munkát végezték, amit értékelek. Azóta kicsit javult a helyzet, Dzsudzsák Balázs visszatért és pályára is lép a hétvégén, valamint Christian Manrique is újra keretben van a sárga lapos eltiltása után, így több opcióval tudunk dolgozni. A Fehérvár jelenleg a kiesés ellen küzd, de ettől függetlenül nagyon jó csapatról beszélünk. Tisztában vagyunk az ellenfelünk erősségeivel, az együttesben kiváló egyéni kvalitású játékosok vannak. Olykor nagyon veszélyesek tudnak lenni és voltak olyan mérkőzéseik, amikor nem érdemeltek vereséget. Ha pontokat szeretnénk gyűjteni, akkor 100%-ot kell hoznunk, vagy talán még annál is többet, és figyelnünk kell a részletekre. Úgy vélem, hogy épp ezek az apró részletek fogják eldönteni a vasárnapi találkozót.

Bartosz Grzelak (MOL Fehérvár): Remek kvalitásokkal rendelkező ellenfél vár ránk, így nehéz idegenbeli mérkőzésre számítok. A Kecskemét elleni vereséget magunk mögött tudva a jó arcunkat kell mutatnunk vasárnap. A Debrecen támadásokban erős, sokat váltogatják a pozíciókat a játékosok, sokat mozognak és beadásokkal próbálkoznak, a tizenhatoson belülre pedig sok játékossal érkeznek. A mérkőzéseik alapján úgy látom, hogy hisznek saját magukban és a saját játékukban, ennek meg kell lennie nálunk is, hogy sikerrel vegyük a debreceni mérkőzést.

Forrás: https://dvsc.hu/ https://www.facebook.com/molfehervarfc